112-1 Central Taiwan EMI Teacher Training—**Junior-Level** @Hungkuang University (弘光科技大學)

Dates	Time	Topic	Lecturer
01/24	09:00-12:00	Workshop #1: A Guide for Activity Design for	David Kim, EMI Advisor, Fulbright Taiwan
(Wed)	(3H)	EMI: Promoting Classroom Discussions	
	12:00-13:00	Break (Lunch Provided)	
	13:00-16:00	Workshop #2: Essential Puzzle Pieces of EMI	Dr. Der-Hwa Victoria Rau (何德華), Professor, Institute of Linguistics,
	(3H)		National Chung Cheng University
			Dr. Gerald Rau (饒傑瑞), Adjunct Assistant Professor, Dept. of Electrical
			Engineering, National Chung Cheng University
	16:00-16:15	Break	
	16:15-17:45	Micro-teaching (6 concurrent sessions)	Will be announced after enrollment.
	(1.5H)		
01/25	09:00-11:00	Domain-Specific Workshop: Implementing EMI	Prof. Chich-Hsiu Hung (洪志秀), School of Nursing, Kaohsiung Medical
(Thurs)	(2H)	Teaching Strategy in Nursing Education	University
	11:00-11:10	Break	
	11:10-12:40	Teacher Community #1: Co-Planning and Co-	Prof. Chiu-Hui Vivian Wu (吳秋慧), Dept. of English, Wenzao Ursuline
	(1.5H)	Teaching in EMI: Lessons Learned from Native	University of Languages
		English Teachers and Local Teachers	
	12:40-13:40	Break (Lunch Provided)	
	13:40-15:10	Teacher Community #2: Making Student	Dr. Shang-yu Sheng (沈尚玉), Assistant Professor, Dept. of Foreign
	(1.5H)	Presentations Work	Languages and Literature, National Sun Yat-sen University
	15:10-15:30	Break	
	15:30-17:00	Micro-teaching (6 concurrent sessions)	Will be announced after enrollment.

Note: Actual venue will be announced after enrollment.